Begeleiding

Via een gevarieerd aanbod wil Histories vzw de werking rond genealogie, heemkunde, lokaal erfgoed en cultuur van alledag in Vlaanderen en Brussel versterken.

Advies

Erfgoedvrijwilligers kunnen onze hulp inschakelen in hun zoektocht naar nieuwe ideeën, oplossingen voor knelpunten en tips en tricks om hun dagelijkse werking te stroomlijnen. Histories staat klaar met advies rond registratie, onderzoek, beheer, sensibilisering, vrijwilligers werven en tal van andere aspecten. Interesse, een vraag of een concreet idee? Contacteer ons dan zeker via info@historiesvzw.be, onze Facebookpagina of neem rechtstreeks contact op met een medewerker.

Begeleiding

Lijkt het je wel iets om het erfgoed dat jij koestert te documenteren, maar ben je er nog niet helemaal uit hoe? Of zou wat extra input in je zoektocht naar manieren om je erfgoed in de kijker wel handig zijn? Dan weten wij raad! Via mail, per telefoon of tijdens een vergadering gaan we graag in op problemen waar jij in je werking tegen aanloopt. Ook voor begeleiding bij het opstellen van aanvragen, achtergrondinformatie en ongeveer alles daar tussenin staat onze deur altijd voor je open. Hoe groot of klein je erfgoedplannen ook zijn, we toetsen ze graag vrijblijvend met je af.