Tijdelijk nieuw in het team: Andrea Meeuws

Histories is sinds kort een nieuw teamlid rijker. Andrea Meeuws zal de komende zes maanden in het kader van een beroepsinlevingsstage meewerken aan de communicatie en verschillende projecten bij Histories. Andrea is niet aan haar eerste werkervaring toe: met haar master in de Muziek werkte ze even in het onderwijs, maar het werd haar al snel duidelijk dat ze liever de cultureel-erfgoedwereld wilde induiken. Omdat ze steeds affiniteit heeft gehad met cultuur en erfgoed volgde ze daarom vorig jaar bijkomend het postgraduaat cultuureducator, een opleiding rond publiekswerking in de brede culturele sector. Dit combineerde ze met haar job bij een bureau voor kunstenaars.

Ze ziet dit als de uitgelezen kans om relevante werkervaring in het veld op te doen. Vooral het gevarieerde takenpakket en verschillende projecten waar Histories aan werkt spreken haar aan. Het in contact komen met verschillende mensen en uiteenlopende onderwerpen is haar grootste drijfveer.

Andrea is benieuwd naar wat de komende maanden voor haar in petto hebben en is enthousiast om mee haar schouders te zetten onder de werking van Histories.

Welkom Andrea en veel succes!

Je kan Andrea contacteren via andrea.meeuws@historiesvzw.be