Tijdelijk nieuw in het team: Sil Feenstra

Histories is sinds kort een nieuw teamlid rijker. Sil Feenstra zal de komende negen maanden in het kader van een stage meewerken aan de marketing, communicatie en verschillende projecten bij Histories. Sil komt uit Nederland en studeert Creative Business, een opleiding waarin hij zich verdiept in media en marketing. Hij schreef reeds adviesplannen voor diverse organisaties, ontwierp verschillende mediaconcepten en bracht een podcast uit. Naast zijn studie heeft hij werkervaring als freelance journalist.

Bij Histories zal Sil zich bezighouden met het verbeteren van de marketing en communicatiekanalen. Het afwisselende takenpakket en het aantal mogelijkheden die binnen Histories beschikbaar zijn ziet hij als een mooie uitdaging: Sil wil betekenisvolle content voor de doelgroep creëren om zo bij te dragen aan optimale ondersteuning voor de erfgoedvrijwilliger.

Sil hoopt zichzelf binnen Histories verder te kunnen ontwikkelen en de organisatie een positieve boost te geven. Er liggen al wat projecten en taken klaar en hij kijkt er naar uit om deze verder te mogen ontwikkelen.

Welkom Sil en veel succes!

Je kan Sil contacteren via sil.feenstra@historiesvzw.be